De Verhalen Vertellers

In samenwerking en met overleg // Eigen design // concept // logo ontwerp // Adobe illustrator // Adobe Indesign // drukwerk // uniek // grafisch // (rekening houden met) doelgroep // werken met tekst //

 

Aantal vrijwilligers via de organisatie Combiwel waren begonnen met de verhalen te notuleren van de personen die zij bezochten. Dit omdat iedereen wel een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Met elkaar in contact blijven bleek dit jaar (2020) nog belangrijker dan ooit. De vrijwilligers vonden de verschillende verhalen mooi en wilde hier graag een boekje van. Hier is waar ik erbij kwam, met uitvoerig overleg kwamen we tot de conclusie dat er ook (om meer boekjes te kunnen uitbrengen) een naam, een logo en voorbedachte vormgeving voor moest worden gemaakt.

Het logo voor “De Verhalen Vertellers” zijn praatwolkjes die in elkaar over gegaan, want als het verhaal éénmaal is verteld blijft het als een rimpeleffect doorgaan. Iedere “verhalenverteller” heeft in het boekje haar/zijn eigen kleur, voor een overzichtelijk gevoel. Het ene verhaal was veel langer dan de ander en daardoor besloot ik het ‘op te vullen’ met het logo te herhalen.

 

De foto’s in het boekje zijn van Jan van Thienen en de eindredactie door Jessica Zoghary

 

 

Nina's Floor

     voor sprekend design

Nina's Floor

signatuur

opdrachten

verkoop

© 2021 Nina's Floor